Author Topic: Sorry, but this is HooRoo for now  (Read 1699 times)

Online Matt Chapter

  • Posts: 568
  • <insert witty remark here>
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #15 on: March 24, 2020, 11:00:04 AM »
I'm using a relatively new version of chrome, albeit on Ubuntu 18.04.  Seems to be working fine for me, although when I first visit bmwr65.org I show as guest, after clicking the first link i'm logged in (I suspect a forum bug that doesn't show the logged in user at first)

Firefox is also still an available browser, I've had to use that for some webex stuff recently.
'86 R65 with '84 motor ~67000 miles. ?SS lines, Spiegler rotor, Progressive monoshock, Keihan silencers, a piece of Pichler fairing.
'76 CB400F ~26000 miles. ?Weepy SS lines, big dent in the tank.

Offline yabbtest

  • Posts: 2
  • I Love YaBB 2!
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #16 on: March 24, 2020, 04:13:05 PM »
Checking in using Chrome Version 80.0.3987.132 (Official Build) (64-bit) on a Windows 10 computer from Miami Fla using Comcast and having no problems signing in or browsing through the forum. I can see and read posts, posts with images.

I will say since the CORVID-19 virus and people being told to stay home, I have been occasional having issues with the general slowness of my home and Cell internet. My Amazon Fire TV has been buffering more lately and I have seen reports that some providers are cutting streaming quality (HD) to preserve bandwidth. At this point in time, as some others here have also commented on, things seem to be working OK.

David
YABB Forum support team

Offline wilcom

  • Posts: 1485
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #17 on: March 24, 2020, 06:10:26 PM »
So if I, " Move to Miami and use Chrome Version 80.0.3987.132 (Official Build) (64-bit) on a Windows 10 computer", All will be fine?

I just tried to log in with Edge and it came up as a visitor and when I went to log on it said "open in new window" I did and was in. I tried Chrome and i came up as a visitor and when I went to log on it took me to a blank page with no way out.

None of this stuff just started so please,  no corporate China Virus song.

You're the techie were the users with issues, some of us get on fine from around the globe and some of don't and it's been here awhile we have just lived with it or found a work around.

If there are any tests or information that we can help you with please let us know, were glad to duplicate our problems from any browser or platform from around the globe.
« Last Edit: March 24, 2020, 06:20:02 PM by wilcom »
Joe Wilkerson
Telephone man with a splash of Data
Menifee, CA

Present:
1984 BMW R65LS "Herr Head"
1982 BMW R65LS 
past:
1979 R65
1980 R65
1982 R80RT
1974 R90/6
1972 R75
1964 R50/2
19xx R27
ZX-11

Offline yabbtest

  • Posts: 2
  • I Love YaBB 2!
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #18 on: March 24, 2020, 08:05:24 PM »
Quote
So if I, " Move to Miami and use Chrome Version 80.0.3987.132 (Official Build) (64-bit) on a Windows 10 computer", All will be fine?

I just tried to log in with Edge and it came up as a visitor and when I went to log on it said "open in new window" I did and was in. I tried Chrome and i came up as a visitor and when I went to log on it took me to a blank page with no way out.

None of this stuff just started so please,  no corporate China Virus song.

You're the techie were the users with issues, some of us get on fine from around the globe and some of don't and it's been here awhile we have just lived with it or found a work around.

If there are any tests or information that we can help you with please let us know, were glad to duplicate our problems from any browser or platform from around the globe.

Thank you for that. If I had not provided the info and only said it works fine for me, I'd have been asked what I use, what ISP I have, etc. The software works, its working all other the place on many forums.

This is not a recent problem with forums. The "refused connection" problem is usually the host. I was asked by the ADMIN to check this forum, and I did. I have signed out, signed back in many times with no problem at this time. I am not a programmer but have run a yabb forum for many years in the past, and I now help out as a Global Mod on the developer's forum. My apologies that I have not been of more help to some of you.

Offline marcmax

  • Posts: 1122
  • Any day on two wheels is a good day
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #19 on: March 26, 2020, 03:58:09 PM »
I have been using both Chrome and Firefox. I refuse to use MS Edge. I just downloaded Brave that Barry suggested. On all three browsers if I try to go to bmwR65.org I get some sort of error, either can't open in this window or connection refused. If I try typing in r65.org on the address bar, I get a momentary message saying it is directing to the main site and when it connects everything is working and I am logged in.
Keep your bike in good repair: motorcycle boots are not comfortable for walking.

1982 R65ls    1984 R65ls

Offline Justin B.

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5910
  • I love my Beemers
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #20 on: March 27, 2020, 08:40:32 PM »
I just tried that and it worked.  This is even stranger than the original problem!
Justin B.

2004 BMW R1150RT
1981 R100RT - Summer bike, NEKKID!!!

Offline jp9094

  • Posts: 146
  • I Love YaBB 2!
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #21 on: March 28, 2020, 01:27:28 PM »
Hi Tony,

Sorry to hear about your health problems. Hope it all works out for you. I just log on on with my Chrome browser without problem. 

I note that many of you using auto log on seem to be having the problem. I open the page and THEN log on if I have something to say. Perhaps the auto log on scripts have been corrupted? Just my 2 cents.

I also noted a fall off in traffic on the site. I guess people are too preoccupied with other things at the moment. I have a small issue that I may post as a thread sometime soon.

Hello to all. Stay well and ride safe.
"It's what you learn, after you know it all, that counts"

Offline BPT

  • Posts: 718
  • I Love YaBB 2!
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #22 on: March 30, 2020, 05:38:32 PM »
Now I've discovered  that I'm having trouble accessing  the  site. I usually use my phone, which can be problematic, but that is working for now.  I also use a Samsung tablet and that is doing strange things.  I can get to the main page but when I click on any of the category or thread links, it goes to a plain white, blank screen.  I went to Google, did a search for the site, and got on that way, but what I am seeing looks like it's from the 1980's. Very stripped down, no background  colors, different font. And things are jumbled up on the page.
1983 R65 w/ Velorex 562 Sidecar

Offline BPT

  • Posts: 718
  • I Love YaBB 2!
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #23 on: March 30, 2020, 05:41:07 PM »
Here's what I'm seeing.
1983 R65 w/ Velorex 562 Sidecar

Offline BPT

  • Posts: 718
  • I Love YaBB 2!
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #24 on: March 30, 2020, 05:49:35 PM »
Another:
1983 R65 w/ Velorex 562 Sidecar

Offline nhmaf

  • Global Moderator
  • *****
  • Posts: 5152
  • Free at last, Free at last!
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #25 on: April 20, 2020, 01:58:30 PM »
Oddly enough, chrome browser on my phone is perfectly happy. Latest Firefox on pc. Not so much.  I suspect it has something to do with credentials or ssl protocol settings, but havent dug dug into it yet
Airhead #12178 ? BMWMOA #123173 ?BMWRA #33525 ?GSBMWR #563 ?1982 BMW R65LS ?1978 BMW R100/7 1998 Kawasaki Concours

Offline Luca

  • Posts: 27
  • I Love YaBB 2!
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #26 on: April 26, 2020, 08:42:12 AM »
I'm also getting the screwy user interface that looks like the internet from 20 years ago.  Logging out and signing back in on Chrome made it functional (most of the links weren't working before), but the interface still sucks.

Just tried it on Microsoft Edge  [smiley=puke2.gif] and everything works and looks as it should

Offline Justin B.

  • Administrator
  • *****
  • Posts: 5910
  • I love my Beemers
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #27 on: April 28, 2020, 03:41:59 PM »
I am at a total loss.  Works fine for some but not for others.  All of the YaBB folks have disappeared except for the dude that looked at it initially but he is not a developer.
Justin B.

2004 BMW R1150RT
1981 R100RT - Summer bike, NEKKID!!!

Offline mrclubike

  • Posts: 1437
  • Jungheinrich Master Tech
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #28 on: April 28, 2020, 09:30:36 PM »
I am back in but can only get in thru Firefox :)
Goggle looks like they describe above and edge will not connect
1982 R65 running tubeless Snowflakes
2004 R1150R

Offline Kelvin

  • Posts: 50
  • R65LS
Re: Sorry, but this is HooRoo for now
« Reply #29 on: May 18, 2020, 11:25:56 PM »
I've been having problems for weeks, with screens like BPT has provided above. I've also had the "frames" messages others have had.

I'm using it fine at the moment, but on Firefox and I've told it to disable protection.

At the bottom of this page is "Powered by YaBB 2.6.12!".

At http://www.yabbforum.com/community/YaBB.pl?action=help we have "News: YaBBforum.com is up to date with the New YaBB 2.6.11 release!"

So, we're a release ahead of the YaBB forum. Is our software some sort of pre-release/beta?
1983 R65LS 1985 to 1988
1983 R65LS 1996 to present.
1984 R65LS 2019 to present.